Comment on this site; suggest improvements; be firm but polite.
cheeky
Posts: 428
Joined: Thu Mar 31, 2005 8:19 pm
Location: North East Essex

HELPPPPPPPPP!!!!!

Postby cheeky » Mon Oct 16, 2006 6:06 pm

The Homepage seems to have vanished and I can only access this site indirectly via the forum. Is this a known fault???????

cheeky
Posts: 428
Joined: Thu Mar 31, 2005 8:19 pm
Location: North East Essex

Postby cheeky » Tue Oct 17, 2006 10:15 am

NOPE. 3 days out and still can't access the Homepage. Any suggestions? It just appears as a blue screen.

User avatar
john t peterson
Posts: 970
Joined: Wed Dec 01, 2004 5:40 pm
Location: USA
Contact:

Postby john t peterson » Tue Oct 17, 2006 12:49 pm

Better ease up on the pints, Cheeky.

cheeky
Posts: 428
Joined: Thu Mar 31, 2005 8:19 pm
Location: North East Essex

Postby cheeky » Wed Oct 18, 2006 10:19 pm

Yup. That's fixed it in part but it goes back to 'just a blue screen' when I turn the flash off. Any ideas?

cheeky
Posts: 428
Joined: Thu Mar 31, 2005 8:19 pm
Location: North East Essex

Postby cheeky » Thu Oct 19, 2006 9:43 am

Both work okay but as soon as I go back to the web address is defaults to the full flash works. It still won't let me turn the flash off. Very bizarre!

cheeky
Posts: 428
Joined: Thu Mar 31, 2005 8:19 pm
Location: North East Essex

Postby cheeky » Fri Oct 20, 2006 5:22 pm

Now you're getting complicated. I can turn 'flash' off on the other programmes without any problems but then I could on Pennymachines before last week.

Browser - How can I find that out?

cheeky
Posts: 428
Joined: Thu Mar 31, 2005 8:19 pm
Location: North East Essex

Postby cheeky » Tue Oct 24, 2006 8:25 pm

Back again. Right I am using Internet Explorer version 6.

When I disable flash on the homepage of this site, the screen just goes blue. It was fine until a week or so ago.

When I disable flash on other sites they seem to work fine.

I just can't work out why the screen goes blue and effectively locks up when flash is disable on this site only. Any ideas why this has recently happened?

cheeky
Posts: 428
Joined: Thu Mar 31, 2005 8:19 pm
Location: North East Essex

Postby cheeky » Tue Oct 31, 2006 8:52 pm

Hmm. I may have to wait for my techy brother to have a look at this when he is next over.

I did click on the 'f' and all the stuff in the blue area on the left has disappeared??

... and yes I have 'flash toggle' when I type that address in the browser.

Emptying the cookies hasn't made a difference.

cheeky
Posts: 428
Joined: Thu Mar 31, 2005 8:19 pm
Location: North East Essex

Postby cheeky » Tue Oct 31, 2006 8:54 pm

... Sorry ... clearing out the cookies has brought back all the bits on the left that disappeared when I clicked on the 'f'.

cheeky
Posts: 428
Joined: Thu Mar 31, 2005 8:19 pm
Location: North East Essex

Postby cheeky » Fri Nov 03, 2006 6:51 pm

Previous entry was from me but I was signed in as a guest. Sorry.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest