Comment on this site; suggest improvements; be firm but polite.
User avatar
arrgee
Posts: 921
Joined: Thu Feb 08, 2007 11:56 am
Location: North Wiltshire

New Look Website

Postby arrgee » Wed Sep 02, 2015 4:45 pm

I see Mr PM that you have been busy with a few subtle tweeks. However if I bring up the menu on the left, a number of tabs do not work and have no 'on going' indicator pointy thingys. Is this still work in progress or is there something that my brain has not computed correctly?
!!JUNK!!
Does the OS have anything to do with it, I am still on windows 7.
pmwebsite.jpg

User avatar
pennymachines
Site Admin
Posts: 4544
Joined: Wed Nov 06, 2002 12:12 am
Location: The Black Country
Contact:

Re: New Look Website

Postby pennymachines » Wed Sep 02, 2015 5:39 pm

Hi Arrgee,

Yes, it's a work in progress and teething problems are expected. Thanks for the feedback.
Can you tell me exactly which bits aren't working?
I'm testing on Windows 7, and Ubuntu with Firefox, Internet Explorer and Chrome. Mobile testing later...
The little pointy bits are only on the the flags for areas of the site which have subcategories (like the Forum). When you mouse over them, the sub menus should slide out (similar to the plus buttons on the old nav bar). Otherwise, if you click on the flags, you should go directly to the main page of that area. I noticed the search link was out of order - now fixed.
Apart from doing away with the troublesome Flash navigation, the idea was to hide most of it off-screen, leaving more room for content.

User avatar
arrgee
Posts: 921
Joined: Thu Feb 08, 2007 11:56 am
Location: North Wiltshire

Re: New Look Website

Postby arrgee » Wed Sep 02, 2015 6:47 pm

Hi Mr PM, the ones that do not work are those that have no triangles ie Home, Arcade, Arena, Calendar and News. When they are clicked, they disappear until an alternative one is clicked.
Not a moan, just an observation and many thanks for all your hard work on this website.

User avatar
badpenny
Forum Moderator
Posts: 5855
Joined: Thu May 05, 2005 12:41 pm
Location: West Midlands
Contact:

Re: New Look Website

Postby badpenny » Wed Sep 02, 2015 7:30 pm

They all work for me, triangles or not.
I can't see one though titled "Ladies with questionable morals" ..... mind you, there wasn't one before ..... I just live in hope.

User avatar
arrgee
Posts: 921
Joined: Thu Feb 08, 2007 11:56 am
Location: North Wiltshire

Re: New Look Website

Postby arrgee » Wed Sep 02, 2015 10:03 pm

badpenny wrote:I can't see one though titled "Ladies with questionable morals"
....................and I can't get lobster thermidor at home either.

User avatar
pennymachines
Site Admin
Posts: 4544
Joined: Wed Nov 06, 2002 12:12 am
Location: The Black Country
Contact:

Re: New Look Website

Postby pennymachines » Thu Sep 03, 2015 10:42 am

Arrgee wrote:When they are clicked, they disappear until an alternative one is clicked.
I'm not sure what you mean. !PUZZLED!
On mouse-down, a slightly smaller flag without the area name should appear briefly before the browser takes you to that area - a sort of animation effect. (If you hold the mouse button down over a flag, this 'nameless flag' should remain in view until you release the button).

User avatar
arrgee
Posts: 921
Joined: Thu Feb 08, 2007 11:56 am
Location: North Wiltshire

Re: New Look Website

Postby arrgee » Thu Sep 03, 2015 4:51 pm

When I move the mouse over a particular title, that title then has a union flag on it as in pic 1 (Calendar). When I then click it or hold down the mouse button, that title/flag disappears as in pic 2, and nothing happens
However, I have just logged on with a MacBook and everything is working ok?
Could it be outdated flash player or something similar? or maybe clear the cache?
pm 2.jpg
pm 3.jpg

User avatar
pennymachines
Site Admin
Posts: 4544
Joined: Wed Nov 06, 2002 12:12 am
Location: The Black Country
Contact:

Re: New Look Website

Postby pennymachines » Thu Sep 03, 2015 7:01 pm

Thanks for the screengrabs Arrgee. I hadn't seen that before, but I can replicate it on Internet Explorer (even though I tested extensively on that browser). :smash:
Must be something I changed recently - I'll look into it. Nothing to do with the Flash player, by the way. It's all done with cascading style sheets. :o

User avatar
arrgee
Posts: 921
Joined: Thu Feb 08, 2007 11:56 am
Location: North Wiltshire

Re: New Look Website

Postby arrgee » Thu Sep 03, 2015 9:17 pm

Thanks Mr PM, the down side is that I was just about to argue the case with Mrs Arrgee for a spanking new 27 inch mac on the basis that my existing machine must be giving up!
oh well plod on...... :!?!:

User avatar
pennymachines
Site Admin
Posts: 4544
Joined: Wed Nov 06, 2002 12:12 am
Location: The Black Country
Contact:

Re: New Look Website

Postby pennymachines » Fri Sep 04, 2015 11:17 pm

OK, I've cobbled something together which seems to more or less solve the Internet Explorer misbehaviour.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests