Comment on this site; suggest improvements; be firm but polite.
User avatar
pennymachines
Site Admin
Posts: 4571
Joined: Wed Nov 06, 2002 12:12 am
Location: The Black Country
Contact:

Re: We appear to have a log on problem

Postby pennymachines » Fri Apr 16, 2010 10:45 pm

Could you tell me when you first noticed this?

User avatar
badpenny
Forum Moderator
Posts: 5878
Joined: Thu May 05, 2005 12:41 pm
Location: West Midlands
Contact:

Re: We appear to have a log on problem

Postby badpenny » Sat Apr 17, 2010 9:10 am

Within the last few days, however it took me nearly a year to notice that wife number three had taken up a new hobby called Derek, so........... :!?!:

User avatar
pennymachines
Site Admin
Posts: 4571
Joined: Wed Nov 06, 2002 12:12 am
Location: The Black Country
Contact:

Re: We appear to have a log on problem

Postby pennymachines » Sat Apr 17, 2010 11:30 am

Hmmn... within the last few days I've been experimented with a MediaWiki installation configured to integrate with the Forum login process. I'm amazed that this would interfere with the Forum itself, but then I'm constantly amazed at how easy it is to upset the apple-cart.
Badpenny wrote:when I click on new posts it throws me out
Does this happen every time? If so, I'll remove my experimental work and see if the problem goes away.

Anyone else having this problem?

User avatar
badpenny
Forum Moderator
Posts: 5878
Joined: Thu May 05, 2005 12:41 pm
Location: West Midlands
Contact:

Re: We appear to have a log on problem

Postby badpenny » Sat Apr 17, 2010 11:46 am

It happens most times, in fact on this occasion it took 4 attempts .......... reminds me of my first honeymoon. :-(

User avatar
pennymachines
Site Admin
Posts: 4571
Joined: Wed Nov 06, 2002 12:12 am
Location: The Black Country
Contact:

Re: We appear to have a log on problem

Postby pennymachines » Sat Apr 17, 2010 12:34 pm

OK - I made some changes. Notice any difference?

User avatar
badpenny
Forum Moderator
Posts: 5878
Joined: Thu May 05, 2005 12:41 pm
Location: West Midlands
Contact:

Re: We appear to have a log on problem

Postby badpenny » Sat Apr 17, 2010 1:05 pm

No probs this time ............... but I'd be interested to know if I'm the only one.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest