Comment on this site; suggest improvements; be firm but polite.
malcymal
Posts: 780
Joined: Tue Feb 19, 2008 11:58 am
Location: Bognor Regis, West Sussex, England

Posting ID's

Postby malcymal » Fri Aug 22, 2008 12:39 pm

Dear pennymachines, is there any reason why when in a post, there is no URL ID showing in the address box on your browser. Reason being, it would be useful to be able to cut and paste a topic URL within a posts to send to interested people, as well as adding this to your favourites as a separate link. thanks.

User avatar
pennymachines
Site Admin
Posts: 4636
Joined: Wed Nov 06, 2002 12:12 am
Location: The Black Country
Contact:

Re: Posting ID's

Postby pennymachines » Fri Aug 22, 2008 5:11 pm

Hi malcymal,

Yes I was aware of this - the result of my decision to build the site in frames - i.e. a frame on the left for navigation and one on the right for content. I should be able to get around it in the Forum (as I've done in the other areas) by tweaking the software a bit and re-coding all the Forum links.

I might have another go at it later, but for the time-being I've implemented a kludge that produces unique URLs that are not very elegant, but work: - this topic, for example, is now https://pennymachines.co.uk/..htm?https://pennymachines.co.uk/Forum/viewtopic.php?f=6&t=939

The only bit you actually need is https://pennymachines.co.uk/Forum/viewtopic.php?f=6&t=939 but the whole thing will work too.

Another way to get around the problem is to right click on a link you want to visit and Open Link in New Tab or Window (Firefox).

User avatar
badpenny
Forum Moderator
Posts: 5942
Joined: Thu May 05, 2005 12:41 pm
Location: East Midlands
Contact:

Re: Posting ID's

Postby badpenny » Sun Aug 24, 2008 11:39 am

........... didn't understand a word of that Image


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests